Doel | Guus Winter

Verbeteropdrachten met een doel

Operations Management

Eén van de eerste dingen die Guus Winter aan u zal vragen als u hem inhuurt, is het doel waarvoor u hem wilt inzetten. Guus kan en zal u veel vertellen over zijn werk­wijze, maar werken zal het pas met een doel.

Voor welke doelen u Guus kan inzetten? U huurt hem in voor tijdelijke operations managent opdrachten of zoals Guus het zelf omschrijft, verbeteropdrachten. Voor hem is een project pas geslaagd als de kwaliteit is verbeterd, de doorlooptijd is ver­kort, de reactietijd naar klanten sneller is en/of als er kosten zijn bespaard. Guus verbetert uw business met een doel.

Doelen

 

U bereikt uw doelstellingen door medewerkers zich verder te laten ontwikkelen en respect te tonen voor hun ervaring en creativiteit. Guus Winter betrekt daarom al uw medewerkers bij het gewenste veranderingsproces. Dit levert gegarandeerd kwaliteit, productiviteit en flexibiliteit op. Deel successen en beloon betrokkenheid en initiatief.

De effectiviteit van een veranderingsproces wordt bepaald door de kwaliteit van het proces én de acceptatie van de gewenste verandering. Guus heeft continu oog voor de betrokkenheid en het draagvlak van het team, het management en de organisatie.

Neem contact op